ADD-De-Demer-logo1
Home
Historiek
Bestuur
Hoe lid worden
Wedstrijden
Clubrecords
Fotoalbum
Puntensysteem
Start 2 Run
Links
Contact
VDS-Bricks-LOGO-pos
RunnersLab-logo
Bioracer-logo
Orbix-logo-final
KwadrO-logo
Kal-logo
Fiscaplus-logo
Belfius-logo
Vlaamse Atletiek Liga
PC Atletiek Limburg
Start-to-run
     Kernen:      ADD Tongeren      ADD Diepenbeek      ADD Runners Kortessem      ADD Kortessematletiek

ADD Lid worden

Atletiek is een sport voor allen, vanaf zeven jaar kun je lid van ADD worden.
Je kan eerst enkele trainingen volgen, maar na die testperiode moet je je aansluiten, anders ben je niet verzekerd en kan je niet meedoen aan wedstrijden.
Het atletiekseizoen loopt vanaf 1 november tot 31 oktober.  Je kan altijd inschrijven, maar het is raadzaam je in oktober in te schrijven voor het volgend atletiekseizoen.

 

 

Nieuwe leden

Vraag op de training een aansluitingskaart aan de afdelingssecretaris of -verantwoordelijke of de trainer.  Op de volgende training zul je je aansluitingskaart krijgen.  Je dient ze volledig in te vullen en terug af te geven aan degene van wie je ze ontvangen hebt.  Een medische controle is niet meer verplicht door de VAL (Vlaamse Atletiekliga) (waar je voortaan lid van bent), maar we raden dit voor nieuwe atleten en masters (+ 35 jarigen) toch sterk aan.  het inschrijvingsgeld moet eveneens zo vlug mogelijk betaald worden.
Zodra het geld en de aansluitingskaart binnen zijn, wordt er door de secretaris een aansluiting bij de VAL aangevraagd.  Enige tijd later krijg je je borstnummer en je lidkaart.

 

 

Lidgeld

Vermits ADD uit 4 kernen bestaat en er verschillende prijzen gehanteerd worden, wend je je best tot de kern waar je denkt te gaan aansluiten.

ADD Tongeren

 

 

ADD Diepenbeek

 

 

ADD Kortessem Atletiek

 

 

ADD Runners van Kortessem

 

 

 

 

 

 

 

Last update 17/01/2018 

Home

get_adobe_reader
E-mail @ ADD

 

GVSW-webdesign